Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség Miskolcon

Megosztás

A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a településen 2024. március 8-án 12 órától március 10-én 22 óráig, a Kocsonyafesztivál idejére – tájékoztatott a Police.hu.

A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2024. március 8-án 12 órától március 10-én 22 óráig Miskolc közigazgatási területére.

Miskolcon rendezik meg, 2024. március 8-10. a „Miskolci Kocsonyafesztivál” elnevezésű gasztro-kulturális rendezvényt. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy a fesztiválra az idei évben is jelentős létszámban érkeznek az érdeklődők, akik könnyen bűncselekmény áldoztaivá válhatnak, illetve egyesek a nagy tömeget kihasználva jogsértő cselekményeket követhetnek el. Az esemény jellegéből adódóan a közrend és közbiztonságot sértő cselekmények mellett, kiemelt figyelmet kell fordít a rendőrség az ittas, illetve bódult állapotban lévő gépjárművezetők kiszűrésére is.

Kérjük a rendezvény résztvevőit, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák! Köszönjük!” – zárta közleményét a rendőrség.

A Kocsonyafesztivál részletes programját itt tekinthetik meg.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek